24 Nisan 2017 Pazartesi

MEGA HOLDİNGS ALDATMACASI




MEGA HOLDİNGS ALDATMACASI

Mega Holdings nedir? Gençler arasında nasıl bu kadar popüler oldu? ve gerçekten de söylenildiği gibi çok para kazandırıyor mu? 

Hong Kong merkezli bir grup olan bir bilişim ağ tabanıdır. Türkiye’dw ki merkezi ise istanbul’da bulunuyor. 

Mega Holdings üye olanlara  1500 ile 2000 liraya  3 yıllığına hazır web site veriyor. Ve bu üyeler de siteye üye kazandırırsa eğer her kazandırdıkları üye başına belli bir komisyon kazandırıyorlar.
Tabi onların da bir limiti var belli bir sayıdan sonra kendi hesabınla üye kazandıramıyorsun ancak daha önce kazandırdığın üyelerin hesabı üzerinde üye kazandırabilirsin ve bu kazandırdığın üyelerden de niye belli bir oranda pay alabiliyorsun. Bir alt üyende para kazanıyor tabi bu üyelik işinden. Tabi her üye olan kişi 1500 ile 2000 civarı gibi bir ücreti gözden çıkarmalı.  Yani anlayacağımız piramit yapılanma ile para toplayan oluşum Mega Holdings. Sen siteye üye kazandırdıkça sen de kazanıyorsun.

Asında piramit usulü ile işleyen bir organizasyon olan Mega Holdings’te ilk başta üye olanlar kolay yeni üye bulabildikleri için kazançlı duruma düşüyorlar. Ama daha sonra sayı fazlalaştıkça sistem tıkanıyor ve yeni üyeler bulmak zorlaşıyor ve sonradan üye oyanlar zarar ediyor. Genellikle gençlerin zengin olma hayalleri ile çabuk kandığı bu site verdiği kişisel gelişim tarzı seminerler ile üyelerini rahatlıkla artırıyor.

Mega Hosting’e verilen para yerine 120 lira vererek Domain ve Hosting satın alınarak çok rahatlıkla bir site kurulabilir. 

Son zamanlarda bu siteden dolayı mağdur olan üyeler siteyi mahkemeye verdiler. Bu konu hakkında İstanbul savcılığı 160 şüpheliyi takibe aldı.

1 yorum: