18 Nisan 2017 Salı

İnternet'te Para Mı Kazanmak İstiyorsun?



Web’te Para Kazanmak İsteyenlere

İLK YÖNTEMİMİZ BOUNTY

Bounty Nedir?  ve  Ne İşe Yarar?
           İlk olarak Bounty çevremizdeki gizli müşteri görevlerini yaparak mobilden para kazanabileceğimiz %100 yerli bir uygulamadır. Bu mobil uygulama sanal ortamda bir gizli müşteri olma mantığı ile geliştirildi. Bounty'de yer alan görevler gizli müşteri, ürün deneme, menü fotoğrafı çekme, anket doldurma gibi basit görevlerden oluşuyor. Ve ayrıca diğer gizli müşteri uygulamalarından daha çok ödül dağıtıyor.


Yani hem alan memnun hem satan mantığı devreye giriyor. Hem görevlerin kolay olması hemde ek gelir kazandırdığı için hızla büyüme sağlamıştır ve çok kısa sürede dünyanın bir çok yerinde kullanılmaya başlanılmıştır.

      Kullanıcılarına genelde sincap diye hitap eden bu uygulama aynı zamanda bazen eğlence amaçlı da bazı görevler sunuyor.


Güvenli Midir?

       Özellikle üniversite öğrencileri tarafından tercih edilen bu mobil uygulama, ulusalar arası bir şirket olduğu için güvenirliğini ispatlamıştır. Hem uygulama ile ilgili yorumlara baktığımızda hem de şimdiye kadar uygulamayı kullanıp ve para çeken kişilerin şikayetlerine pek rastlamadık. Türkiye'deki  uzmanların da tam not verdiği Bounty'ın  ileri ki zamanlarda çok tutulacağı tahmin ediliyor.

Nasıl Kayıt Olunur?
      Aslında çok rahatlıkla kayıt olunan bir uygulamadır. tek yapılması gereken

Android: 
 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twentify.bounty

İtunes:  
https://itunes.apple.com/us/app/bounty/id964202368

adreslerinden uygulamayı indirip üye olmak.

İKİNCİ PARA KAZANMA YÖNTEMİMİZ; ROAMLER

Roamler Nedir?
           İlk olarak Roamler'dan bahsetmek gerekirse eğer;  2011 yılında Hollanda'nın Amstredam  kentinde oluşturulan bir mobil uygulamadır. Bu mobil uygulama sanal ortamda bir gizli müşteri olma mantığı ile geliştirildi.

Ne İşe Yarar?
         Roamler ünlü markaların ürünlerinin denetimini sağlamak isteyen firmalara gizli müşteri bulur. Ve bu sayede hem firma ürünlerini rahat, kolay ve ucuz bir şekilde denetleyebiliyor, hem Roamler bu denetlemeyi yaptığı için para kazanıyor hem de Roamler'ı kullanan ve görevi gerçekleştiren gizli müşteri belli bir ücret kazanıyor.
Yani hem alan memnun hem satan mantığı devreye giriyor. Hem görevlerin kolay olması hemde ek gelir kazandırdığı için hızla büyüme sağlamıştır ve çok kısa sürede dünyanın bir çok yerinde kullanılmaya başlanılmıştır.


Güvenli Midir?

       Özellikle üniversite öğrencileri tarafından tercih edilen bu mobil uygulama, ulusalar arası bir şirket olduğu için güvenirliğini ispatlamıştır. Hem uygulama ile ilgili yorumlara baktığımızda hem de şimdiye kadar uygulamayı kullanıp ve para çeken kişilerin şikayetlerine pek rastlamadık. Türkiye'deki  uzmanların da tam not verdiği Roamler'ın  ileriki zamanlarda çok tutulacağı tahmin ediliyor.

Nasıl Kayıt Olunur?
      Aslında çok rahatlıkla kayıt olunan bir uygulamadır. tek yapılması gereken

Android: 
 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.roamler

İtunes:  
https://itunes.apple.com/en/app/roamler/id440588804

adreslerinden uygulamayı indirip kaydolmak . Kayıt olduktan sonra da aktivasyon kodunu girmemizi isteyecek. "aktivasyon koduna sahibim" seçeneğini seçtikten sonra gelen alana "pokemongo" yazıp kayıt aşamasını tamamlıyoruz ve artık para kazanmaya başlayabiliriz.

ÜÇÜNCÜ YÖNTEMİMİZ; ANKET DOLDURMA;

Anket Doldurarak Para Kazanmak

Oturduğu yerde, çaba sarf etmeden güvenilir bir şekilde herkes para kazanmak ister tabi, hatta insanlar bunu başarmak için günlerini, haftalarını hatta aylarını harcıyor böyle rahat bir şekilde bir gelir veya ek gelir elde etmek için. Peki bunu nasıl başarabiliriz.
Çok kolay tabi ki de anket doldurarak. Güvenli anket şirketlerine üye olarak kriterlerimize uygun anketler doldurarak çok rahat ek gelir elde edebiliriz.
Bu anketlerin kimisi puan usulü ile çalışır. Yani doldurduğunuz anketin niteliğine göre size belli bir puan verirler ve siz belli bir puana ulaştığınızda size daha önceden anlaşmalı olan birkaç alıveriş sitesinden puanınız oranında alışveriş yapmanızı sağlar veya dilerseniz yardım kuruluşlarına yardım da yapabilirsiniz. (örn. UNESCO). Kimisi de size doldurduğunuz anket başına belli bir ücret öder ve siz böylece ek gelir kapısı açılmış olur.
Aşağıda üye olup gönül rahatlığı ile anket doldurabileceğiniz birkaç uluslararası güvenli anket şirketini araştırıp bulduk. Siz de bunlara üye olup  kendinize ek gelir sağlam istiyorsanız bu siteleri bir inceleyiniz deriz.
1)      İlk anketimiz Puan usulü çalışan https://www.globaltestmarket.com/       hemen her gün anket gönderen bu site size bolca puan kazandırabilecek türde
2)      İkinci anketimiz ise doldurduğun anket başına sana para ödeyen https://www.myiyo.com/   bu site ortalama anket başına 4 lira gibi bir ücret ödüyor kullanıcılarına, ama diğer siteye göre anket gönderme süresi biraz daha uzun
3)      Üçüncü anketimiz ise kullanıcılarına çeşitli ödüller  kazandıran https://www.valuedopinions.com.tr/index.html  en büyük anket firması olarak biliniyor.



4 yorum:

  1. faydalı bilgilerle dolu sağolun

    YanıtlaSil
  2. bunları deneyen oldu mu acaba? Güvenilir mi?

    YanıtlaSil
  3. Bounty ile roamler'ı denedim. ikiside dediği gibi güzel ama Bounty tercih ederim o daha iyi bence

    YanıtlaSil
  4. Binance, BTCTurk, Paribu sahibi kim merak ediyorsanız tıklayın: Binance, BTCTurk, Paribu Sahibi





    Binance, BTCTurk, Paribu ne zaman kuruldu merak ediyorsanız tıklayın: Binance, BTCTurk, Paribu Ne Zaman Kuruldu





    Komisyon oranları için tıklayın: BtcTurk, Binance, Paribu Güvenilir mi? Komisyon Oranları





    Hangisi güvenilir merak ediyorsanız tıklayın: Btcturk, Binance, Paribu Güvenilir mi

    YanıtlaSil