26 Nisan 2017 Çarşamba

Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir “Nokia 3310”





Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir “Nokia 3310”


Bir zamanlar telefon piyasasını altüst eden 180 milyon satış rakamı ile rekorlar kıran, dayanıklılığı ve uzun süren şarjı ile hiç kimsenin elinden düşürmediği, Snake oyunu ile  bizleri birer bağımlı yapan efsane  Finlandiya telefon markası  Noki 3310.

Nokia 3310 serisinden sonra gelişen teknolojiye ayak uyduramamış ve
büyük bir gerileme yaşayarak  telefon piyasasındaki tahtını samsung ve apple’ye  bıraktı. Telefon piyasasındaki çöküşü hızla devam eden Nokia 25 nisan 2014’te yapılan bir anlaşma ile Microsoft’a satıldı. Microsoft ile eski günlerini yakalamak için atağa geçen Nokia efsane serisi olan 3310’u yenilenmiş yüzü ile piyasaya sürdü.

Yeni yüzü ile hayranlarını heyecanlandıran Nokia 3310  bir çok alanda kendini geliştirip yeni yenilikler ile karşımıza çıktı.

İlk olarak tasarım olarak hem renk çeşitliliği hem hemde kamerası sayesinde dış görünümüne bir renk katmış.  Eski 3310 modelde neredeyse hiç hafıza barındırmıyordu ama yeni modele baktığımızda 2 GB kadar artırılabilir kapasiteye sahip olduğunu görüyoruz. 

Snake oyununu incelediğimizde de artık daha renklendirilmiş ve geliştirilmiş olduğunu görüyoruz. Ve ayrıca bluetooth  özelliğine kavuşmuş. 

Yeni model çift sım kartı takılabilir alana sahip. Kulaklık ve USB şarj girişine sahip artık.
Mayıs’ın ortasında piyasaya sürülecek olan Yeni Nokia 3310  modeli 49 EURO fiyatla hayranlarına kavuşacak. Ayrıca 3G destekli modeli ise yine aynı tarihlerde 99 EURO fiyatıyla görücüye çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder