27 Nisan 2017 Perşembe

Yandex Toloka İle Para Kazan





Yandex Toloka İle Para Kazan


            kolay yollardan para kazanmak hepimizin hayalidir. Ve Yandex ise bize bunu kolay ve değişik bir yolla sunuyor. 

Yandex toloka, Yandex’in kullanıcılarına daha iyi bir hizmet sunmak, doğru ve daha isabetli sonuçlar bulmak, arama motorunu robotik arama mantığından çıkarıp, normal bir birey gibi düşünerek arama sonuçlarını o mantık ile kullanıcılarına sunmayı amaçlamak için geliştirdiği bir uygulamadır.

Bu uygulamaya nasıl kayıt olunur ve para kazanılır peki.

Yandex toloka’ya girip kayıt olmanız gerek ilk önce, daha sonra yandex hesabınız varsa eğer kayıt olmanız gerekmez direkt uygulamaya girip görevleri yapabilirsiniz. Tabi bazı görevler için örneğin fotoğraf çekmeniz ve dışarıda aktif olmanız gereken görevler olabilir bunun için mobilden de yandex toloka’ya giriş yapmanız gerekecektir.

Peki nedir bu toloka’nın verdiği görevler? Genel olarak oturduğunuz yerden yapabileceğiniz görevlerdir. Daha çok yandex’in arama kalitesini artırmak ve rakiplerinin önüne geçmek için size yönelttiği bir nevi memnuniyet anketi veya önerilerden oluşan görev toplulukları ile karşılaşacaksınız. Bazen de tabelası eskimiş veya ismi değişmiş mekanların fotoğraflarını ister sizden. 

Peki bu görevlerden ne kadar ücret kazanılıyor? İlk başta fazla bilinmemesi sayesinde görevler için iyi bir ücret ödeyen yandex ( bu ücret 2-3$) şimdiler de ise ortalama görev başına 0.05$ dolar ile 0.70$ dolar arası bir ücret veriyor.

Kazandığınız paraları ise Paypal, Papara, skrill, yandex Money ve privatBank yöntemleri ile kullanıcılarının hesaplarına yatırıyor. Aşağıdaki adresten girip kayıt olabilirsini.




2 yorum:

  1. güvenilir ve kolay yoldan para kazanma yöntemi

    YanıtlaSil
  2. ödenilen ücret biraz az gibi ama güzel bir uygulama sürekli görev geliyor.

    YanıtlaSil