18 Nisan 2017 Salı

Hürriyet Bumerang Nedir?


Hürriyet Bumerang Nedir?


Hürriyet Bumerang 2007 yılında kurulan Blog ve Web sitelere destek sunan bir kuruluştur.
Google adsense mantığı ile çalışan bu kuruluşa üye olmak ücretsizdir. Bumeranga ücretsiz kayıt olunuyor. 
Bumeranga kayıt olduğunuzda sizin Blog veya Web sitenizi incelemeye alıyor. İlk başta sitenize ya da bloğunuza kendi şablonlarını yerleştirmenizi istiyor sizden daha sonra sitenizin veya bloğunuzun trafiğini, ilgi çekiciliğini, özgünlüğünü ve
sitenize yerleştirdiğiniz şablonlardan ne kadar trafik kazandırdığınıza bakarak size üyelik ve bu üyeliklere göre reklamlar veriyor. Bumerang Hürriyet üyelik başvurunuz üç gün içinde değerlendirilip size dönüş yapılıyor.
Hürriyet Bumerang üç üyelik sürecinden oluşuyor;

Bronz Üyelik:  En alt üyelik tipidir. Yani üye olmasanız da olur gibisinden. Hiçbir reklam alma gibi bir şansınız yok. Üyeliğinizin yükselmesi için Trafiğinizi artırmanız veya sitenizi sürekli geliştirmeniz gerekiyor.

Altın Üyeler: Yazarkafe’ye içerik gönderebilmek dışında Platin üyelerin sahip olduğu tüm imkanlardan faydalanabilirler ve Bumerang Hürriyet’ten reklam alabilirler. Yazarkafede yazıları yayınlayanların trafiği gözle görülür bir artış meydana geliyor.

Platin Üyeler: Sitelerine ekledikleri Bumerang şablonları sayesinde ve Hürriyet sitelerinin linklerini Bumerang üzerinden paylaşarak hurriyet.com.tr'de ücretsiz reklam gösterimi kazanırlar. Ayrıca Yazarkafe’ye içerik gönderebilirler,ve Bumerang’ın iş ortaklarının sunduğu tekliflerden faydalanabilirler.

Sonuç olarak; Bumerang Hürriyet hem kazan hem de kazandıran bir aracı kuruluş rolü üstleniyor.
Firmalardan aldığı reklamları sizin sitenizde yayımlayarak aslan payını cebe indiriyor. Bunun karşılığında da size küçük bir meblağ sunuyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder