17 Nisan 2017 Pazartesi

Anket Doldurarak Para Kazanmak


Anket Doldurarak Para Kazanmak

Oturduğu yerde, çaba sarf etmeden güvenilir bir şekilde herkes para kazanmak ister tabi, hatta insanlar bunu başarmak için günlerini, haftalarını hatta aylarını harcıyor böyle rahat bir şekilde bir gelir veya ek gelir elde etmek için. Peki bunu nasıl başarabiliriz.
Çok kolay tabi ki de anket doldurarak. Güvenli anket şirketlerine üye olarak kriterlerimize uygun anketler doldurarak çok rahat ek gelir elde edebiliriz.

Bu anketlerin kimisi puan usulü ile çalışır.
Yani doldurduğunuz anketin niteliğine göre size belli bir puan verirler ve siz belli bir puana ulaştığınızda size daha önceden anlaşmalı olan birkaç alıveriş sitesinden puanınız oranında alışveriş yapmanızı sağlar veya dilerseniz yardım kuruluşlarına yardım da yapabilirsiniz. (örn. UNESCO). Kimisi de size doldurduğunuz anket başına belli bir ücret öder ve siz böylece ek gelir kapısı açılmış olur.
Aşağıda üye olup gönül rahatlığı ile anket doldurabileceğiniz birkaç uluslararası güvenli anket şirketini araştırıp bulduk. Siz de bunlara üye olup  kendinize ek gelir sağlam istiyorsanız bu siteleri bir inceleyiniz deriz.

1)   İlk anketimiz Puan usulü çalışan https://www.globaltestmarket.com/       hemen her gün anket gönderen bu site size bolca puan kazandırabilecek türde

2)    İkinci anketimiz ise doldurduğun anket başına sana para ödeyen https://www.myiyo.com/   bu site ortalama anket başına 4 lira gibi bir ücret ödüyor kullanıcılarına, ama diğer siteye göre anket gönderme süresi biraz daha uzun

3) Üçüncü anketimiz ise kullanıcılarına çeşitli ödüller  kazandıran https://www.valuedopinions.com.tr/index.html  en büyük anket firması olarak biliniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder