1 Mayıs 2017 Pazartesi

KAIROS PLANET Dolandırıcılığı






KAIROS PLANET DOLANDIRICILIĞI

Kairos nedir? Ne işe yarar?

                Kairos Teknoloji,  bilgisayarların hard disklerindeki alanları belli bir kiralayarak kişilere belli miktarda ek gelir vadeden bir  KairosPlanet  üyesidir. Saadet zinciri olarak da adlandırılıyor.
Ne işe yarar: Toplumda kişilerin özellikle teknolojiyle iletişim halinde olan bireyleri kullanıcı yaparak günde maxsimum  10 saat olmak koşuluyla  açık bırakmak koşuluyla  karşılıklı para  kazanma  yoluna başvurulmuştur.
Kağıt üzerinde çok iyi bir teklif gibi görünüyor. Ama işin aslı öyle değil.
İlk başta yapılan hizmet kişi yönünden ele alırsak cazip geliyor her kim para kazanmak istemez ki. Bu sisteme kayıt olan  bir kullanıcı üzerinden gidersek ilk önce kayıt yapar sonra kayıt yapan kullanıcı bilgisayarın hard disk üzerindeki belli bir alanı (65-80) sistem  için boş bırakılarak bilgisayarı günlük  10 saat açık bırakılarak farklı miktarda para kazanma fırsatı sunuluyor .
  Böyle yapılarak  bilgisayarımızın içerisindeki çeşitli bilgilerimize ( şifreler, fotoğraflar, kişisel bilgiler vs.)  erişim bulunuluyor. Yani şahsi bilgiler savunmasız bir şekilde kalıyor ve Kairos uygulamasına  kayıt olan bireylerin bilgilerine çok kolay bir şekilde ulaşabiliyor. Bu da  kullanıcılar da büyük bir bilgi açığına dönüşüyor. 

                Türkiye’de yaklaşık 100 bin üyeye sahip olduğu söyleniliyor. Üyeler aylık 125 ile 2.500 dolar arası kazanıldığı tahmin ediliyor. İddaaya  göre ise bu kullanıcılar paralarını alamıyor. Yani anlayacağımız boşuna vaadedilen zengin olma hayali suya yatıyor. Bu tür tuzaklara düşmemek dileğiyle.

Kairos Planet türkçe sitesi:   http://www.kairostekno.com/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder