10 Mayıs 2017 Çarşamba

Bounty ile para kazanma keyfi







BOUNTY
 
Bounty Nedir? Ne İşe Yarar? Güvenli Midir? Nasıl Kayıt Olunur? gibi soruların cevabını bulacağınız bir yazıya hoş geldiniz. Bu yazıda ayrıca nasıl kolay para kazanabileceğinizi de öğrenmiş olacaksınız.

Bounty Nedir? ve  Ne İşe Yarar?
           İlk olarak Bounty çevremizdeki gizli müşteri görevlerini yaparak mobilden para kazanabileceğimiz %100 yerli bir uygulamadır.
Bu mobil uygulama sanal ortamda bir gizli müşteri olma mantığı ile geliştirildi. Bounty'de yer alan görevler gizli müşteri, ürün deneme, menü fotoğrafı çekme, anket doldurma gibi basit görevlerden oluşuyor. Ve ayrıca diğer gizli müşteri uygulamalarından daha çok ödül dağıtıyor.

Yani hem alan memnun hem satan mantığı devreye giriyor. Hem görevlerin kolay olması hemde ek gelir kazandırdığı için hızla büyüme sağlamıştır ve çok kısa sürede dünyanın bir çok yerinde kullanılmaya başlanılmıştır.

      Kullanıcılarına genelde sincap diye hitap eden bu uygulama aynı zamanda bazen eğlence amaçlı da bazı görevler sunuyor.


Güvenli Midir?
       Özellikle üniversite öğrencileri tarafından tercih edilen bu mobil uygulama, ulusalar arası bir şirket olduğu için güvenirliğini ispatlamıştır. Hem uygulama ile ilgili yorumlara baktığımızda hem de şimdiye kadar uygulamayı kullanıp ve para çeken kişilerin şikayetlerine pek rastlamadık. Türkiye'deki  uzmanların da tam not verdiği Bounty'ın  ileri ki zamanlarda çok tutulacağı tahmin ediliyor.

Nasıl Kayıt Olunur?
      Aslında çok rahatlıkla kayıt olunan bir uygulamadır. tek yapılması gereken

Android:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twentify.bounty

İtunes:  https://itunes.apple.com/us/app/bounty/id964202368

adreslerinden uygulamayı indirip üye olmak.

Bounty Hileleri

- Bounty'de birden fazla hesap açabilme olanağınız var. Birden fazla hesap açarak gelen bir görevi iki defa yapmış olup iki katı para kazanabilirsiniz demektir bu da.
- Başka bir şehirde yaşayan bir tanıdığınıza Bounty'i indirtip o bölgedeki görevleri sizin adınıza yapmanızı isteyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder