17 Nisan 2017 Pazartesi

Roamler Nedir?



               Roamler Nedir? Ne İşe Yarar? Güvenli Midir? Nasıl Kayıt Olunur? gibi soruların cevabını bulacağınız bir yazıya hoş geldiniz.
 
Roamler Nedir?
           İlk olarak Roamler'dan bahsetmek gerekirse eğer;  2011 yılında Hollanda'nın Amstredam  kentinde oluşturulan bir mobil uygulamadır. Bu mobil uygulama sanal ortamda bir gizli müşteri olma mantığı ile geliştirildi.

Ne İşe Yarar?
         Roamler ünlü markaların ürünlerinin denetimini sağlamak isteyen firmalara gizli müşteri bulur. Ve bu sayede hem firma ürünlerini rahat, kolay ve ucuz bir şekilde denetleyebiliyor, hem Roamler bu denetlemeyi yaptığı için para kazanıyor hem de Roamler'ı kullanan ve görevi gerçekleştiren gizli müşteri belli bir ücret kazanıyor.
Yani hem alan memnun hem satan mantığı devreye giriyor. Hem görevlerin kolay olması hemde ek gelir kazandırdığı için hızla büyüme sağlamıştır ve çok kısa sürede dünyanın bir çok yerinde kullanılmaya başlanılmıştır.


Güvenli Midir?
       Özellikle üniversite öğrencileri tarafından tercih edilen bu mobil uygulama, ulusalar arası bir şirket olduğu için güvenirliğini ispatlamıştır. Hem uygulama ile ilgili yorumlara baktığımızda hem de şimdiye kadar uygulamayı kullanıp ve para çeken kişilerin şikayetlerine pek rastlamadık. Türkiye'deki  uzmanların da tam not verdiği Roamler'ın  ileriki zamanlarda çok tutulacağı tahmin ediliyor.

Nasıl Kayıt Olunur?
      Aslında çok rahatlıkla kayıt olunan bir uygulamadır. tek yapılması gereken

Android:  https://play.google.com/store/apps/details?id=net.roamler

İtunes:  https://itunes.apple.com/en/app/roamler/id440588804

adreslerinden uygulamayı indirip kaydolmak . Kayıt olduktan sonra da aktivasyon kodunu girmemizi isteyecek. "aktivasyon koduna sahibim" seçeneğini seçtikten sonra gelen alana "pokemongo" yazıp kayıt aşamasını tamamlıyoruz ve artık para kazanmaya başlayabiliriz.




     

1 yorum: